~~~~~~~~~~~~~~~ Tot 70% Korting Merk Horloges Online Verkopen Goed | Gratis Verzending Wereldwijd ~~~~~~~~~~~~~~~
Valuta:
 

Verzenden & retouren

RUIL & RETOURBELEID
Klanten die hun Teva-producten via onze website hebben aangekocht, kunnen binnen 30 dagen na aankoopdatum producten retourneren. Wij vinden tevreden klanten erg belangrijk en hopen dan ook dat je bestelling aan je verwachtingen voldoet.
Wanneer je je Teva schoenen ontvangt, willen wij je verzoeken om ze uit te proberen binnenshuis,om te kijken of je de juiste maat hebt besteld. Wij verzoeken klanten om de Teva schoenen goed te verzorgen.
Teva® kan enkel een omruil of restitutie verwerken wanneer het geretourneerde product niet gedragen, beschadigd, gewassen of aangepast is. We kunnen geen geld teruggeven voor producten waar je niet op een fatsoenlijke manier mee bent omgegaan.
Producten voor omruil of retourzending worden teruggestuurd naar ons magazijn in Nederland (van waaruit ze zijn verzonden). Voor een omruil geldt dat het artikel enkel kan worden omgeruild voor een andere kleur of maat van HETZELFDE MODEL. Voor restitutie wordt het bedrag teruggestort op uw rekening.
Let er wel op dat je het retourformulier volledig invult en bijvoegt. Wanneer je niet meer in bezit bent van het retourformulier, kan je die hieronder alsnog downloaden. Als het niet mogelijk is om het formulier uit te printen, stuur het pakket naar het onderstaand adres.
Retourformulier pfd-download Wanneer je je product wilt retourneren, willen wij je verzoeken om dit via een traceerbare verzendmethode terug te sturen. Zorg ervoor dat je een verzendbewijs krijgt en dat het pakket voldoende verzekerd is; we kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor producten die tijdens het transport naar ons magazijn verloren gaan. Verzendkosten zijn voor eigen rekening.
Let er wel op dat het 5-7 werkdagen kan duren voor het versturen van je omruil of het verwerken van je restitutie, vanaf datum van ontvangst. Alle restituties zijn in dezelfde vorm als de oorspronkelijke betaling. Afhankelijk van je bank of creditcardmaatschappij kan het soms 7 werkdagen duren voordat een terugbetaling wordt bijgeschreven op uw rekening.
Garantie De garantie van Teva® geldt tot één jaar na aankoop. Het is van toepassing op defecte materialen en fabrieksfouten en is niet geldig op artikelen die zijn gewassen, aangepast, buitensporig gedragen of waar niet op een degelijke manier mee is omgegaan. Wij helpen uiteraard ook klanten die hun Teva-product viawww.teva.eu of via de Teva EU klantenservice hebben aangeschaft. Wij kunnen geen producten omruilen of terugbetalen die niet direct bij ons zijn gekocht. Retourneer de producten bij de oorspronkelijke plaats van aankoop als deze niet direct op onze website of via onze klantenservice gekocht zijn.
Helaas bieden wij geen mogelijkheden tot reparatie, om deze reden kan Teva alleen producten omruilen of terugbetalen. Er dient een aankoopbewijs aanwezig te zijn, om de terugbetaling in orde te kunnen maken.
Producten die teruggestuurd worden, omdat ze defect zouden zijn, worden op volgorde van ontvangst behandeld. Evaluaties kunnen 5 - 15 werkdagen in beslag nemen.
Om de retourzending op de juiste manier te kunnen verwerken, is het belangrijk dat een retourformulier wordt uitgeprint en meegestuurd wordt met de retourzending (deze kan hierboven gedownload worden). Zorg ervoor dat alle velden ingevuld zijn, inclusief de reden dat het product geretourneerd wordt, welke artikelen geretourneerd worden, het originele factuurnummer en het aankoopbewijs.
Voeg het volledig ingevulde formulier toe aan de doos en verstuur het via een traceerbare verzendmethode naar het retouradres dat op het formulier staat aangegeven.
Terug